Novinky a první recenzní výtisky

by - května 03, 2017

Ahoj, vítám vás u dnešních novinek a co nás čeká?
Určitě se podíváme, co jsem si pořídila za poslední dva týdny a taky na náš první balíček recenzních výtisků!


Novinky, které jsem si pořídila 
Poslední dobou jsem měla takové nakupovací období, ale pár z nich jsem i dostala. Vybrala jsem, avšak pouze tři, z toho důvodu, že do jedné jsem se již pustila ( ano, je to Stephen King a jeho Pistolník) a druhou, která mi tu zbyla si nechávám na další čas.

Do mých krásných novinek patří knížky od autora Jana Cézara. Není to však jen tak něco, ale jsou to beletrizované Četnické humoresky, které já - naprosto miluju! Už hodně dlouho jsem si říkala, že bych si je měla pořídit a stále jsem kontrolovala antikvariáty. Až jsem našla tak úžasnou nabídku, kde antikvariát v Praze prodával dvě knížky ze série. Jen škoda že neměli třetí díl, který musím sehnat zvlášť. Strašně se těším až se do nich pustím :)

Další, kterou jsem dostala od svého přítele, je knížka od autora Samuela Bjorka, a ano už asi bude tušit že knížka nese název V lese visí anděl. Jelikož já mám ráda detektivky a zrovna tohle je tak opěvovaná, že jsem si jí prostě nemohla nechat ujít. No, uvidíme, zda sklidí úspěch i u mě :)



První recenzní výtisky
Ano, nevím, jak je to možné, prostě se to stalo, od Nakladatelství MOBA mi přišli dvě knižní krásky! A obě detektivky? No paráda!

První zaslaná knížka je od autorky Jindřišky Ptáčkové s názvem Básník. Knížka má moc hezkou anotaci. Jenže hlavní důvod, proč jsem po ní šáhla, je ten, že jsem ještě žádnou českou detektivku nečetla. Uvidíme, zda i česká detektivka zaboduje.



Druhá knížka mě tak nadchla. Je od autora jménem Michael Robotham, a i když jsem ještě o něm, ani o jeho knížkách neslyšela, jsem opravdu zvědavá. A ty obálky? Já mám teda až čtvrtou knihu s názvem Střepy,  ale co jsem koukala mají všechny krásné obálky. Hmm, že bych si pořídila zbytek? 




Četli jste nějakou z nich? :)
Moc děkuji, že jste mi věnovali pár chvil z vašeho času aby jste si přečtli jaké novinky vlastním.
Taky se snad už konečně umoudřilo počasí a budeme moci vyjít s těmi našimi poklady ven!

Mějte se krásně a famfárově!  :)

Psala: Marci*




You May Also Like

8 komentářů

  1. Gratuluji k prvním recenzním výtiskům a ať se líbí :))

    OdpovědětVymazat
  2. No zrovna Robothama bych bez čtení předešlých dílů nedoporucovala :) Měla jsi ji nechat blogerum, kteří autora znají,tedy předešlé dily :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za názor, ano je to trošku výstřel do tmy ale zase si říkám že znám dost lidí kteří čtou série od půlky nebo od konce. Takže z toho takový stres nemám prostě buď se bude líbit a já doseženu zbylé díly a nebo jí pošlu do světa jinýmu blogeru :) ;)

      Vymazat
  3. asi nic pro me, ale pekne cteni preju :-)

    OdpovědětVymazat
  4. No, máš štěstí, že se Ti u Moby podařilo něco získat - mně se za 8 měsíců ,,spolupráce" nepodařilo vepsat do seznamu na jedinou knihu :D

    Jinak článek si po sobě vždycky znova přečti, je tam plno chyb nebo smysl nedávajících slovosledů. Pokud chybky nevidíš, najdi někoho, kdo Tvůj článek přečte a opraví :) (Neber to jako zlou kritiku, ale naopak kritiku potřebnou - člověk se musí pořád zlepšovat :))

    Měj se krásně a pokračuj v psaní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, za připomínky ! Ano, vím o těch chybkách. Dneska si k tomu chci sednout a budu se snažit to opravit a pro příště nebýt tak zbrklá.

      Mám štěstí, že když to Moba poslala do prostoru byla jsem zrovna v práci (dělám u pc). A náhodu jsem měla volnou chvíli tak jsem koukala co je nového :) Jinak si myslím že bych to nestíhala a i tak věř že polovina věcí už byla plně obsazena :) Nakonec jsem ráda že mám svoje oblíbené detektivky ! :)

      Nenechám se odradit, začalo mě to tiž bavit :)
      Strašně moc ti děkuji :)

      Vymazat

Děkujeme, že jste si našli čas nám napsat vzkaz !