NOVINKY ze 7.týdne

by - února 19, 2017



Páni, to už je 7.týden ? Vůbec bych to nepostřehla, Vy jo ?
Poděkování
V první řadě bych chtěla tímto poděkovat človíčkům kteří toto budou číst nebo si dole zaškrtli náš odběr jelikož, si toho i moje ségra velmi ceníme. Ani zdaleka jsme netušily že by na blog někdo chodil a už vůbec že by jsme měli nějaké čtenáře.  Takže tímto velké díky a pojďme se vrhnout na novinky ze 7.týdne ! :)


Tak trochu rozbalovačka
Jako první tu musím zmínit že jsem už v polovině týdne neměla co číst a byla jsem donucená si teda něco objednat protože čekat do soboty (kdy jezdíme nakupovat) se mi opravdu nechtělo. Pointa toho všeho byla že obchod kde jsem knížky nakupovalo se ...jak by to řekla?... zpozdilo a když byla doprava velmi rychlá stejnak jsem si knížky šla vyzvednout teprv včera. Fakt nevím kde se stala chyba... Ale tak pryč od toho, vrhnem se na to co jsem si vlastně pořídila.  Jak jsem psala je to asi týden zpátky že bych chtěla dočíst sérii od Jo Nesba a tak jsem si svůj slib splnila a objednala jsem si Levharta kterého také hned začnu číst. Jako další knížku jsem si pořídila hodně známý titul jménem Illuminae. Ano, ja vím že ta knížka je všude ale pochopte jelikož ta knížka je vyloženě grafický šperk tak nesmí chybět v mé knihovně jelikož já se tak nějak tou grafikou živím... Takže to je jeden z mých důvodu, další je ten že tento titul i Levharta mám napsáno na seznamu Čtenářské výzvy takže bych jí chtěla splnit :) ...



Čtení v ANG
Někteří už o mě ví že můj velký sen je přečíst si aspoň jednu anglickou knížku. Jelikož můj milovaný přítel už mi jeden velký sen splnil, tak pevně věřím že se mi podaří uskutečnit i tento.
Koukala jsem na hodně blogů, a článku jak začít takže některá pravidla jsem si vzala k srdci. Začala jsem víc vnímat angličtinu, mám appku a denně se něco naučím, aspoň jednou denně si něco anglicky něco přečtu a hle ono to jde ! Stáhla jsem si nějaké startovní knížky na čtení a pokouším se porozumět, prvních pár stránek bylo fakt kritických ale postupně jsem začala chápat a dokonce mám pocit už mi to jde :) Každopadně už se angličtiny nebojím a snažím se jí jít vstříc :) Takže snad za pár měsíců tu bude článek o mé první knížce :) Zatím pouze v novinkách !


Co jsem objevila ?
Už jsem říkala jsem grafik a strašně ráda tvořím. A teď nedávno jsem narazila na nějakou holčinu Kreativ. Naprosto mě uchvátil a musela jsem ho mít... Když jsem zjistila že tento týden zrovna vyšel nový díl tak jsem scháněla po trafikách a hle je tu :) Jak jsem říkala je to tak krásný časopis ! Moc krásné ilustrace, citáty, recepty a spoustu kreativních návodu. Takže i když to zrovna není knížka tak doporučuju se na něj aspoň podívat. která prodávala staré časopisy a mezi ním byl i tento. Dokonce jsou tam super dárky ! Ale to kdybych se měla rozepsat bylo by to na dlouho, spíš mi dejte vědět jestli Vás něco takového zajímá a já klidně napíšu článek :)


To je pro dnešek asi vše, takže já Vám přeju krásný start do nového týdne, i když já sama vím jak je to někdy těžké...

Mějte se, 
a ještě něco  - čtěte protože je to fajn ! :)

*Psala : Marci



You May Also Like

2 komentářů

  1. Jé tak Illuminae je krásný kousek, graficky hodně povedený :) Ať se ti líbí :) A se čtením v angličtině držím palce :) Nejhorší je začít, pak už to jde jen líp a líp :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme, že jste si našli čas nám napsat vzkaz !